جمع‌آوری اطلاعات میدانی، هنگامی کاربران به وبسایت

ساخت وبلاگ

در ادامۀ صفحه، گوگل در بخش‌های مختلفی داده ها تکمیل‌کننده و راهکارهای بهبود سرعت را به شما می‌گوید؛ ولی بهتر می باشد گذشته از آن ببینیم که گوگل اصلاً این اطلاعات را از کجا می‌آورد! سپس از این که با سازوکار گوگل آشنا شدیم، حرف‌های آن را بهتر میفهمیم . 

طراحی سایت در مشهد

Google 
PageSpeed Insights چه‌گونه کار می‌کند؟ گوگل، 
برای اندازه‌گیری سرعت سایت‌ها به یک سری اطلاعات نیاز دارد که به دو منش پایین آنها را جمع‌آوری می‌کند: 
داده ها 
آزمایشگاهی (Lab Data) داده ها 
می دانی (Real-World Field Data) داده ها آزمایشگاهی حاصل نظارت سایتتان توسط گوگل هست و اطلاعات می دانی گزارش تجربه یوزرها می باشد که توسط مرورگر گوگل کروم جمع‌آوری شده می‌باشد . 

در جمع‌آوری اطلاعات میدانی، هنگامی کاربران به وبسایت شما مراجعه می‌کنند، تجربۀ کاربری هر یک در گوگل کروم آن ها ذخیره می‌گردد و گوگل از آن‌ها در آنالیزهایش استفاده می کند . 

درحال حاضر برویم سراغ اطلاعاتی که Google PageSpeed Insights با یک کلیک در اختیارتان می گذارد . در شرای صفحه را کمی اسکرول فرمایید به تعدادی بخش می‌رسید که عبارتند از: داده‌های آزمایشگاهی، فرصت‌ها، عیب‌یابی گوگل و موفقیت‌ها . در ادامه هر بخش را توضیح میدهیم . 

1) 
Field Data یا داده‌های میدانی حتی 
در شرای سریعترین تارنما دنیا را نیز داشته باشید، ممکن می باشد در این بخش مقداری جا بخورید! چرا؟ 
چون در جمع‌آوری داده ها میدانی، فقط سرعت وب سایت نمی باشد که تعیین‌کننده هست . سرعت اینترنت یوزرها نیز در تجربه کاربری آن ها تاثیر داشته، در گوگل کروم ذخیره گردیده و در ارزیابی می دانی نظر میگردد . 

اطلاعات 
می‌دانی در تست سرعت سایت 
در تصویر بالا می بینید که گوگل می‌گوید، در 30 روز گذشته سرعت پیج، در مقایسه با صفحه ها دیگری که گزارش تجربه کاربری آنان در گوگل کروم بوده، آرام نظارت گردیده است . 

در این بخش دو نمودار 3 رنگ به نام‌های FCP و FID نیز داریم که حرف‌هایی برای اعلام کردن دارا هستند . 

FCP 
یا First Contentful Paint 
به زبان ساده، وقتی شما آدرس وب‌سایتی را در مرورگر خود وارد می‌کنید، در ابتدا، صفحۀ مرورگر خالی و سفید است؛ به بازه زمانی زمانی که ارتفاع میکشد تا او‌لین تغییر و تحول ظاهری در ورقه ایجاد می شود (فاصلۀ هنگامی اینتر زدن روی صفحه کلید برای تایید آدرس تارنما قضیه نظر تا دریافت اولین بایت از اطلاعات سایت از DOM) FCP گفته می‌گردد . 

FID 
یا First Input Delay 
به برهه زمانی هنگامی گفته می‌گردد که استفاده کننده اولین تعامل را با سایت داشته باشد . او‌لین تعامل میتواند کلیک کردن روی لینک، لمس یک دکمه یا هر عملی باشد که مرورگر وادار به برخورد شود . 

درحال حاضر 
که با مفهوم و عمل هر دو نمودار آشنا شدید، بیایید ببینیم که هر رنگ نشان‌دهندۀ چیست؟ 
رنگ قرمز‌رنگ برای آن درصدی از یوزرها می باشد که FID و FCP کندی را تجربه کرده‌اند . معمولاً زمان بالای ۲ .۵ ثانیه، کند تلقی شده و در رنگ قرمز‌رنگ حساب و کتاب می‌گردد . 

رنگ نارنجی آن درصدی از کاربران را نشان می دهد که سرعت متوسطی را تجربه کرده‌اند . مدت مقطع فی مابین 1 تا 2 .5 ثانیه متوسط میباشد . 

رنگ سبز درصد آن مدل از کاربرانی را نشان میدهد که سرعت قابل قبولی را تجربه کرده‌اند . زمان‌های ذیل 1 ثانیه، در دستۀ سبزرنگِ پرسرعت‌ها جای میگیرند . 

مرجع مقالات رسمی طراحی سایت...
ما را در سایت مرجع مقالات رسمی طراحی سایت دنبال می کنید

برچسب : طراحی سایت در مشهد, نویسنده : علی پور web01 بازدید : 218 تاريخ : پنجشنبه 17 مرداد 1398 ساعت: 12:13