آیا طراحی سایت با وردپرس یک انتخاب مناسب است؟

ساخت وبلاگ

طراحی سایت در مشهد وردپرس یک سیستم رئیس محتوای دوستداشتنی میباشد که میان طراحان وبسایت نیز طراحی وب با وردپرس دوستداران متعددی پیدا نموده است. درین نوشته‌علمی قصد داریم معایب و مزایای وردپرس را بازبینی کنیم.

یکی‌از متداول‌ترین سوالاتی که در رابطه طراحی وب سایت از سمت مشتریان پرسیده می شود، در رابطه گزینش لهجه برنامه نویسی بوده و اینکه وبسایت آیتم نظرشان را با چه لهجه و پلت فرمی پباده سازی نمایند. درین نوشته‌ی علمی به بازبینی طراحی وب سایت وردپرس و بیان معایب و مزایای آن پرداخته‌ایم. وردپرس در بالا سیستمی بود که برای بلاگ نویسی آیتم استعمال قرار می‌گرفت. ولی بعد ها تبدیل به سیستم رئیس محتوا شد و اینک تعداد بسیار متعددی از تارنما‌ها از این سیستم به کارگیری میکنند.

وردپرس با لهجه برنامه نویسی PHP مندرج و به جهت داشتن افزونه‌های متنوع، توانسته بخش اعظمی از نیازهای مشتریان را مرتفع کند. برای داشتن یک وب سایت وردپرسی بهتر میباشد از هاست‌ لینوکس به کار گرفت. ولی برخی از کمپانی‌های ارائه دهنده خدمت‌های میزبانی اینترنت، چندین سالی میباشد که هاست‌ وردپرس را در سبد محصول ها خویش قرار داده‌اند که درپی در رابطه این زمینه نیز مشاجره خواهد شد.

مزایای وردپرس
۱. وردپرس یک پلتفرم متن گشوده (open source) میباشد
ساخت سایت با وردپرس - وردپرس پلتفرم متن گشوده

متن گشوده بودن وردپرس به‌این معناست که بسط دهندگان اینترنت می توانند کدهای متبوع خویش را به آن بیش تر نمایند و آن را در مشت دیگرافراد قرار دهند. براین اساس اشخاص برای ساخت وب سایت وردپرسی نیازی به کدنویسی از مبنا را نخواهند داشت. این قابلیت و امکان جزء مزایای وردپرس به حساب میآید اما بایستی بدین نکته نیز دقت داشت که‌این مورد قادر است تا حدی امنیت وب سایت و همت آن را به مخاطره انداخته و استعمال از کدهای معیوب که به وسیله دیگر افراد نوشته می‌‌شود قادر است موجب عدم سعی درست وبسایت گردد.

سفارش اینترنت سر: شایسته ترین پلاگین های وردپرس در سال ۲۰۱۹

۲. آسانی در پباده سازی و سهولت در مدیر وبسایت
طراحی وب با وردپرس - سهولت در رئیس وبسایت وردپرسی

با وردپرس هر شخصی با دستکم داده ها فنی در مورد برنامه نویسی قادر است وردپرس را نصب و قالب دلخواه خویش را پیاده سازی نماید. همینطور وردپرس به جهت دارا بودن یک رابط بصری توانسته روند افزودن صفحه ها تازه، رئیس پست‌ها، آپلود تصاویر و … را بیشتراز پیش راحت نماید. برای تولید یک وبسایت وردپرسی صرفا به یک مرورگر متصل به وب نیاز میباشد و طراح به راحتی میتواند فعالیت پباده سازی خویش را ابتدا کند.

۳. تنوع در پلاگین‌ها (plug –in)
یکی مهم‌ترین مزیت‌های وردپرس، داشتن تعداد متعددی پلاگین میباشد. هر شخص سازه بر نیاز خویش می تواند از این پلاگین‌ها به کار گیری نماید. طولانی تر این پلاگین‌ها به طور مجانی ارائه گردیده‌اند و پلاگین‌های غیر بدون پول نیز با ارزش منطقی و مطلوب در چنگ طراحان قرار گرفته میباشد.

۴. قابلیت و امکان توسعه و گسترش پذیری بی آلایش و سریع
طراحی وب سایت با وردپرس - قابلیت و امکان بسط پذیری

با وردپرس هر طراح می تواند به راحتی و با صرف دستکم عصر، تارنما خویش را بسط داده و با نصب پلاگین‌های گوناگون، بر کارایی تارنما خویش بیافزاید. همینطور با دقت به اینکه وردپرس در بالا برای وب لاگ نویسی تولید گردیده، امکان‌های بلاگ نویسی بالایی داراست که در‌این میان می‌اقتدار به فعال‌سازی اشتراک پست الکرونیکی Rss در وب لاگ، امکان تثبیت کامنت بوسیله بازدیدکنندگان و … اشاره نمود.

۵. انعطاف پذیری در پباده سازی
وردپرس پلتفرمی به طور کامل انعطاف‌پذیر بوده و امکان فردی‌سازی بر‌شالوده ذوق وسلیقه مشتری را دارااست. با نصب پلاگین‌ها و تغییر‌و تحول به ظاهر تارنما و طراحی وب سایت ریسپانسیو می‌قدرت یک وبسایت بی نقص و متعدد با بقیه تارنما‌های وردپرسی ساخت. همینطور تارنما‌های وردپرسی بسیار مقیاس پذیر می باشند، به این چهره که طراح می تواند هزاران کاغذ تازه در وبسایت تولید کرده و نگران تلاش وبسایت نباشند. درضمن رئیس وبسایت می تواند یوزرها متفاوتی را بعنوان مدیریت در تارنما تعریف و تمجید و به هر یک از آن‌ها سطح های دسترسی مختلفی را اطلاق نماید. در کنار موردها گزینه مشاجره، برای بروزرسانی وبسایت و پلاگین‌ها نیازی به طراح تارنما و برنامه نویس نبوده و به روز و بروزرسانی به آسانی انجام می گیرد. تا اینجا به بازنگری بعضی از مزایای ساخت وب سایت با وردپرس پرداخته شد. البته در کنار هر مزیتی، همواره معایبی هم وجود خواهد داشت. در اولِ دستور در کنار مزیت متن گشوده بودن وردپرس، به خطاها امنیتی این مورد هم تا حدی پرداخته شد. ولی قابل ذکر میباشد که به کارگیری از یک طراح و برنامه نویس متبحر قادر است این ایراد را رفع نماید. اما بدون شک اشخاص مبتدی و تازه کار و بی‌تجربه رشته‌ای کار کشته به رفع ایرادات اینچنینی به صورت نخواهند بود.

معایب طراحی وب سایت با وردپرس
۱. افزونه طولانی تر، سرعت وبسایت ذیل‌خیس
ساخت سایت با وردپرس - افزونه وردپرسی

پلاگین‌ها میتوانند تجهیزات متعددی را به تارنما شما بیش تر نمایند. اما بایستی در لحاظ داشت که در فیس به کارگیری به طور همزمان از تعداد متعددی پلاگین، سرعت وبسایت کاهش پیدا می‌نماید و این می تواند منجر بروز اختلال در تلاش وبسایت گردد.

۲. به روزرسانی‌های مداوم
وردپرس به طور زمان‌ای ورژن‌های نو قالب‌ها و پلاگین‌های خویش را ارائه مینماید. با به روزرسانی این تجهیزات، می بایست انتظار تغییر و تحول به ظاهر و کارایی پلاگین‌ها و قالب را داشت. لذا برای بهبود حالت پس از آپدیت رسانی نیاز به یک طراح وبسایت و برنامه نویس چابکدست خواهید داشت تا در رخ بروز هرگونه اختلال، نسبت به عیب یابی آن مبادرت و خطاها را رفع کند.

۳. استعمال بیشتراز حد از منابع
ساخت سایت با وردپرس - به کارگیری بیش تر از حد از منابع

نصب خیل عظیم پلاگین در سمت و سوی بالابردن تجهیزات اینترنت‌وبسایت منجر به کارگیری بیشتراز حد از منابع سرور گردیده و معمولا وب سایت نیاز به ارتقا خدمت میزبانی خواهد داشت. در اولِ نوشته‌علمی اشاره شد که برخی از کمپانی‌های دارای اعتبار ارائه دهنده سرویس ها میزبانی اینترنت، در سبد محصول ها خویش، خدمت هاست وردپرسی ارائه میکنند و با درنظر تصاحب کردن یک سرور مطلوب برای تارنما‌هایی با این پلتفرم تا حد متعددی خطاها این چنینی را رفع کرده‌اند. با یک نگاه کلی می‌اقتدار بدین سود رسید که وردپرس می تواند یک پلت فرم خوب برای طراحی وب‌ فروشگاهی و ساخت وب سایت شرکتی باشد و همگی معایب آن به راحتی به وسیله یک گروه پباده سازی متبحر قابل رفع هست. براین اساس همچنان وردپرس قادر است گزینش قابل قبولی برای طراحی وب سایت باشد.

مرجع مقالات رسمی طراحی سایت...
ما را در سایت مرجع مقالات رسمی طراحی سایت دنبال می کنید

برچسب : طراحی سایت در مشهد, نویسنده : علی پور web01 بازدید : 213 تاريخ : چهارشنبه 17 ارديبهشت 1399 ساعت: 6:24