انگیزه گذاری محتوایی (CONTEXTUAL TARGETING)

ساخت وبلاگ


انگیزه گذاری محتوایی (CONTEXTUAL TARGETING)
این دسته معمول ترین مدل از انگیزه گذاری میباشد، به این دلیل‌که از کلیدواژه هایی استعمال می نماید که با سرویس ها و محصول هایی که شما ارائه می دهید، در رابطه می باشند. شما در بالا می بایست لیستی از کلیدواژه ها تنظیم فرمایید و گوگل تبلیغات Display شما‌را به طوری باصرفه سازی می‌کند تا در سایت هایی اکران داده شوند که با کلیدواژه های شما در رابطه باشند.

طراحی سایت در مشهد

شما بایستی لیستی از 5 تا 20 کلمه و واژه یا این که عبارت کوتاه که بسیار در حدود مسئله تبلیغات شما می باشند را یادداشت فرمایید. شما می بایست حواستان به لیست وب سایت هایی که تبلیغات شما در آنها به اکران در میاید باشد و لیست کلیدواژه های خویش را برهمین پایه بهبود ببخشید. همان طور که در تصویر تحت میبینید، با به کار گیری از داده های جانور در تب ‘Placements’ در ادوردز و چک آنان، میتوانید بر لیست سایت ها آنالیز داشته باشید.

 

انگیزه گذاری بر پایه ی تیتر (TOPIC TARGETING)
انگیزه گذاری بر پایه ی تیتر به شما اذن میدهد تا از لیست جان دار درباره ی عنوان ها صفحه های تعیین نمایید، بدین معنا که تبلیغات شما صرفا در صفحاتی نشان داده می گردند که در موضوعات انتخابی شمارا داشته باشند.

 

نکته منفی این دسته از انگیزه گذاری این میباشد که شما نمی توانید اکثری از عنوان ها را به طور ظریف و جزئی تعیین فرمائید، یعنی این احتمال موجود هست که تبلیغات شما در وبسایت های نامرتبط نشان داده شوند. مثلا، یک تیتر میتواند کلی باشد مثل “منابع انسانی”، در حالیکه تبلیغ شما ممکن میباشد درباره با جذب نیرو بعداز فارغ التحصیلی باشد.

با دقت بدین زمینه، اینجانب مدام سفارش میکنم که انگیزه گذاری بر پایه ی تیتر را به همدم یک طرز دیگر از انگیزه گذاری گزینش فرمائید تا مطمئن گردید تبلیغات شما به صدق انگیزه گذاری گردیده اند و به مخاطبین مدنظر شما نشان داده می‌شوند.

انگیزه گذاری مبتنی بر علایق (INTEREST TARGETING)
لیست نوع بندی علائق جان دار که تبلیغ دهندگان میتوانند از آن گزینش نمایند، شبیه لیست عنا وین میباشد، ولی این‌راه انگیزه گذاری بسیار متعدد از انگیزه گذاری مبتنی بر تیتر میباشد. انگیزه گذاری بر پایه ی علایق به تبلیغ دهندگان اذن میدهد تا به جای محتوای صفحه های، یوزرها را انگیزه قرار دهند، یعنی این که استفاده کننده قادر است در هر برگه ای باشد هنگامی که تبلیغ شما برای وی به اکران در میاید ( به شرطی که سایتی که استفاده کننده در آن جای دارد بخشی از کانال Display گوگل باشد).

گوگل می‌تواند هر توشه که استفاده کننده از ورقه ای در کانال ی تبلیغاتی اش بازدید کرد،  بر روی سیستم اش کوکی هایی ذخیره نماید که به آنان کوکی های DoubleClick گفته میگردد. گوگل اطلاعاتی درباره‌ی اینکه این یوزرها چه اشخاصی می‌باشند ذخیره نمی نماید و تبلیغ دهندگان توانا نیستند داده ها فقط یک استفاده کننده را مشاهده نمایند.

با این اکنون، درصورتی که اشخاص مرتبا از صفحاتی مرتبط با موضوعی مشخص و معلوم (عشق مندی) بازدید نمایند، آن گاه به لیست کسانی که گوگل آنها‌را “عشق مند” به آن قضیه معلوم در لحاظ میگیرد، طولانی تر خواهند شد. شما با آنالیز کردن بخش “My Account” اکانت خویش می‌توانید مشاهده کنید گوگل چه اطلاعاتی در زمینه ی شما داراست. مانند نمونه ذیل، در صورتی چه این مورد هنوز بسیار نا مفهوم میباشد:

مرجع مقالات رسمی طراحی سایت...
ما را در سایت مرجع مقالات رسمی طراحی سایت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : علی پور web01 بازدید : 196 تاريخ : يکشنبه 28 مهر 1398 ساعت: 16:07